• levering binnen 48 u , muv weekend
  • Persoonlijk advies
  • Betaling middels i-deal of via bankoverschrijving.
Menu

Bedrijven

Wij zijn bedrijven graag van dienst met het verzorgen van de wijnen die geschonken worden bij ontvangst van gasten bij events, netwerkborrels en andere al of niet feestelijke gebeurtenissen. Ook kunnen wij bedrijfsincentives verzorgen in de vorm van een gezellige en leerzame proeverij voor relaties en/of personeel.

Verder verzorgen wij relatie-, eindejaarsgeschenken en personeelspakketten met wijn, wijnaccessoires en foodartikelen als basis. Nog steeds is een met zorg gekozen (wijn)geschenk een krachtig middel voor het opbouwen van nieuwe- of het versterken van bestaande relaties of om uw personeel te bedanken voor hun inzet. 

Grand-Vin helpt u graag bij het samenstellen van een effectief relatiegeschenk/personeelspakket. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om uw fles/pakket te personaliseren door middel van opdruk van het door u gewenste logo en een eventuele tekst. Desgewenst verzorgen wij de gehele logistieke afhandeling, waaronder o.a. wordt verstaan het bezorgen op de door u opgegeven adressen binnen de door u opgegeven tijdsmarge; waarbij verzending plaatsvindt in speciale beschermende verpakking om transportschade te voorkomen.

                     

Wilt u zelf uw pakket samenstellen, geen probleem, u heeft ruime keuze uit speciale verpakkingen zoals houten kistjes, feestelijke, luxe kartonverpakking, afwerklint en een aantal verpakkingen met daarin een bijzondere fles en of glaswerk. Ook kunnen wij u bijzondere flessen wijn/port leveren van het door u gewenste jaartal of bepaalde ouderdom zoals 10, 20, 30, 40 yrs old Port, dit bijv. voor een jubileum.

In de loop der jaren zijn wij (naar hun volle tevredenheid) tal van (internationale) bedrijven van dienst geweest, zoals o.a. Van Lanschot Bankiers, Insinger de Beaufort, Rabobank, General Electric, Konings Staal, ASK Romein, Koninklijke Joh. Enschede, DIT groep, Atos Origen, Poulis Hontelé en tal van andere gerenommeerde bedrijven