Joseph Drouhin

Maison Joseph Drouhin is gesticht in Bourgogne in  1880, zij bezitten wijngaarden in ChablisIn  de Côte de Nuits, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise, alsook in Noord Amerika , de Willamette Valley in Oregon. Drouhin is ook een van de belangrijkste handelarenin de  Bourgogne, en produceert wijn gemaakt van druiven die bij anderen zijn aangekocht uit verschillende streken uit de Bourgogne.
Belangrijk om te weten: Drouhin werkt biodynamisch, de wijnen zijn 100% biologisch.

Verdere info: Joseph Drouhin:
Bourgogne in al zijn diversiteit
.
Met  73 hectaren verspreid over 90 appelaties is Joseph Drouhin een van de grootste wijnbouwers uit de Bourgogne streek.  Door de verschillende gronden, verspreid over Bourgogne, toont het wijnhuis welke verscheidenheid Bourgogne wel te bieden heeft.
Het volledige gamma van Joseph Drouhin doorkruist Bourgogne en toont haar wijnen in met de vele diverse nuances. Het huis wordt al meer dan 130 jaar gerund door dezelfde familie.
Goed om te weten is dat het huis werkt met een biologische en steeds meer met een biodynamische aanpak. Bij Joseph Drouhin wordt alles in het werk gezet om authentiek Bourgondische Pinot noir druiven te vinifiëren met respect voor de grond, de wijnranken en het milieu.

© 2017 - 2018 Grand-Vin Wereldwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.