Vegan Wijn

Vegan Wijn:

Vegan wijn, komt wellicht wat vreemd over want we weten dat wijn van druiven wordt gemaakt en daarbij komen toch geen dierlijke producten aan te pas, buiten de mest? Jawel, bij het klaringsproces van de wijn waarbij er gistrestjes en andere onzuiverheden uit de wijn worden gehaald kan men producten gebruiken zoals dierlijk eiwit, gelatine e.d. gebruiken, vroer gebruikte men zelf ossenbloed hiervoor. Tegenwoordig kan men echter filteren of 'klaren'op natuurlijke wijze met behulp van temperatuurverlaging, danwel met producten op basis van klei. Overigens hoeft Vegan wijn niet persé biologisch te zijn en vice-versa. 



 

© 2017 - 2018 Grand-Vin Wereldwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.